morning morning

Hej alihopa. nu har jag nyss vaknat eller nyss&nyss hehe. jag har precis klätt på mig & plattat håret.Vi får se vad som händer senare?. dock har jag fäfr då. vad betyder det? ja ni?;)
Nu ska jag nog sminka mig. dock att min klocka är borta förtfarande............
aja hör av er om ni vill hitta på ngt  (till kompisar)

min älskade jetset klocka är borta :(((

HITTELÖN TILL DEN SOM HITTAR MIN KLOCKA. men om den är baxad av någon av er sen lodsas att ni hittat den(inge hittelön). och jag får reda på om ni ljuger eller inte för eller efter. och om den ligger hemma hos någon av er SMSA/RING.

BIG LOVE!

så god, coca cola/pepsi eller ja fanta.. det är inget mot den här. (((((((LLLLLLLLL))))))))

shopping på mellandags rean&systemen&dagens outfit.

Lösnaglar(kicks) 89:-Örhängen(lindex)30:-Mössa(Lindex)30:-Hårsnoddar(Lindex)20:-Sjal(Bikbok)75:-Linne(Gina Tricot)99:-T-shirt(gina tricot)99:-Skor(skopunkten)399:-
ja det va det jag köpte plus en hemlig sak*hihi*.
ja såhär ser min system kamera ut också :)SOOOOOONY. fick den jag önska mig i julklapp+ 1500 kr& massa saker. & stativ t kameran. & mke mer.

OUTFIT:lite mörk bild sry..
mer inlägg senare. jg uppdaterar rätt ofta nu. lite stolt faktiskt ;)/MMMMADDEEEPADDDEEE

Utegångsförbud, härligt madde?

hej alihopa, för det första inatt vaknade jag av att jag inte hade någon plats att sova på halv kroppen utanför samanthas säng..., samantha &ellen hade stor & fin plats haha..., sen för det andra fick jag utegångsförbud för jag nt kom hem igår. jag är smaaaaaart? för det tredje med lösnglar tar det 2 år att skriva ett inlägg med dom. haha :(. jag ska snart lägga ut bilder på vad jag köpte igår på stan. sen dagens outfit. inte facelook. orkar inte sminka mig . snart ska jag ta kort med min systemkamera för jag har tråkigt ... krrämkramheadernågon gammal header..

sovaaa?

hej bloggen, nu är jag hemma hos samantha. med ellen, dom ligger och busar i sängen ;)P
? haha . men a jag har inte bloggat på hela dagen typ, men iaf va jag på stan tidigare och köpte massa saker. lägger upp bilder imrn:) för jag är skit trött nu. kram;))))))

någon bild

idag blir det att shoppa med jenna(penna)Vainionpää på stan , det är ju mellandagsrea, de får nt jag missa, sen blir det att åka hem.:PP bloggar mer sen /madde

Fiesta helg :)

hej alihopa.nu är jag med jennifer men sen aldså senare blir det att fieasta lite med tjejorna, kanske några pojkar med? puss:)

25 DEC

Hej alihopa! nu sitter jag här. imorse efter jag hade vaknat gick jag in i duschen & duscha. och sen åt jag frukåst sen fixade jag mig. har tråkigt just nu men jag lyssnar på musik & har gjort i 2,5 timme. hahaha. ´men igår firade vi jul hemma hos min faster det va sådär, eftersom jag har magkatarr, eller hade, som tur håller det på att släppa nu :). men ja iallafall så fick jag systemkamera, massa små saker, 1500 kr& plattång & hårfön. sen en massa mer. orkar inte säga allt. men ja nu sitter jag och väntar på att jennifer ska komma hit. vi ska väl hitta på ngt. men hon ska hjälpa mig med att byta header&bakgrund hihi. sen senare blir det nog ida, vi ska kolla på film typ mirrors 2 som jag såg med älskling, men jag kolla mest ner i kudden då, nu ska jag kolla ;). eftersom jag är hemma sj ikv tror jag, föräldrarna ska nog t grannen he he. nu har jag inget mer att säga. kram;)


Sååå sköön

http://www.youtube.com/watch?v=sXJXLq1lN7U


..

<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://player.videofy.me/player.swf?videoId=143470"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess"value="always"></param><embed src="http://player.videofy.me/player.swf?videoId=143470" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="480" height="360"></embed></object>

Ny blogg!

Hej alihopa, nu har jag startat ny blogg, tack Jennifer Gustavsson för att du fixa min header.
imorgon blir det nog att shoppa färdigt julklappar? vi får se, det blir nog så .
sen åker man till pappa över julen. och imorgon den 23e så firar vi jul hos mamma hehe, ja så blir de. även fast jag chansa ut vad några saker.......

kram/maddeblixtranthorsell;)