SPORTLOOOV!

 Fan vad skönt med sportlov. men ja iallafall kom jag nyss hem från skolan med angelica helenius. vi ska ner t stan vid 4 halv 5. sen träffa samantha. jag har inte så mycket att säga med iallafall kommer jag inte kunna blogga så mycket mer idag.  haha vi sitter och kollar skämmiga sms från andra  jag har fått. gud!  men a här får ni en krullhårs bild ASSNYGG haha..

Kom nyss in

Kom nyligen in. har lust att lägga in lite gamla bilder. 1 wannabe fjortis bild sen 2009 hahaha!

Fluffy efter duschen!

Hej igen... hihi jag är vild&vågad som vågade lägga ut en bild efter jag har fönat håret, det är jätte stort & fluffigt. hihi. MEN NU BLIR DET PLATT TÅNGEN. Men ja på tal om videoblogg. blir det nog inte så för ni är dåliga på att kommentera. sorry lorry!. pusshej

Vart jag har köpt min tröja jag hade idag?

svar på kommentar:
Jag har köpt den på lindex, jag har en likadan fast köpt på veromoda för ett tag sen.

Kan snön försvinna nån gång eller?

Hej bloggen det här är mitt 3dje inlägg idag. Kan snön försvinna. Längtar något enormt till sommaren. det tror jag ni också gör. eller ni kanske älskar snö&vinter. ni kan ju slänga hit en kommentar om vad ni tycker om för årstid. vissa tycker ju om när det är kallt. jag föredrar värme. Men iallafall innan jag lägger mig sent ikv så ska jag plugga inför läxförhöret imorgon så man får ett bra resultat. Här får ni en utbild haha. mmh så kul att kolla på..

nyduschad!

Hej alihopa, det här är mitt andra inlägg idag. nu har jag nyss duschat . sköönt!. men a iallafall ska jag kanske dra ut snart, har fett tråk. men måste fixa mitt fluffiga hår .. drygt . men ja dryga saker får man tåla ibland. här får ni en assnygg bild haha. puss!

SWEET HOME

Hej alihopa, nu är det snart fredag hihi. vad skönt det va att komma hem från skolan. satmaran i svensk/engelskan är dum i huvet& skickade ut mig för jag inte hade en bok hahaha. nu ska jag iallafall äta något, sen blir det väl att va med någon lite tråkigt att sitta här själv. här får ni dagens outfit ! pusshej ;)

Videoblogga?

´Hej alihopa, jag har tänkt på videoblogg.., men asså saken är den att jag måste ha tid & om jag vågar. Om ni vill att jag videobloggar så får ni säga det på en kommentar. inga kommentarer? inga videobloggar! ;) 


Men nu iallafall ska jag plugga & äta en mjölkchoklad, pusshej..haha snygg..


MJUKISDRESS!

andra inlägget idag. MJUKISDRESS till ikväll orkar inte gå runt med jeans & det andra just nu. men ja jag har inget att säga eftersom jag sa allt de andra nyligen. ha det bra . pusshej ;)

after school!

Hej alihopa,nu är jag hemma från skolan puuh. lite jobbigt med SO prov, men de går väl bra nästa gång får jag hoppas. efter skolan träffade jag ida vid busshållplatsen & nu är vi hemma hos mig. men senare blir det att plugga till Engelska läx förhör& ta ett bad. lägger upp bilder sen& en nu men ja ni får väl ha det jätte bra idag& det blir mer inlägg som ni kan checka på.pusshej ;)

Fortsätt såhär :))

Hej alihopa, det här är mitt sista inlägg idag. så kul att man fått några kommentarer att läsa & svara på. sen tack alihopa för ni tryckte er in och checkade lite på bloggen. fått ganska hög statestik idag fortsätt såhär. okej men iallafall har jag inte gjort så mycket idag. bara slappat& kollat på film. Nu blir det en ny film sen sitta lite vid fb. & sen blir det sängen. måste bara säga att jag saknar sommaren supermycket!. jag slänger in nån bild eller något. nattinatti

Kommentarer..

Tack för kommentarerna.

fick en kommentar där de stog. ska inte den där tröjan va över axlarna på båda sidorna typ. jo det ska den men katchade till det lite. eller vad man ska säga... hehe

veckans Hiss & Diss

  • Madde Hissar.

    Snygga killar

    brunt hår

    Dom som inte försöker lämna en utfryst


    Madde DISSAR


    Fula killar


    Skolan,läxor .. eller ja allt som innebär det


    Dom som blir andra personer när dom är med andra.



börjar bli mer aktiv..

De här är mitt andra inlägg idag, fan vad aktiv jag har börjat bli och uppe. Innan var jag alltid nere på stan& loda, de va inte direkt nice. Nu har jag slutat hänga där ner., jag ska börja dansa på dansverkstan också, lite bättre än looding, aja här får ni en bild efter skolan. pusshej ;)

efter skolan..

Hej alihopa, nu kom jag nyss hem från skolan , fan vad skönt! ;). Nu ska jag snart ut & träffa ebba, sen får vi se vad vi hittar på. :(dock min stickade tröja från monki är trasig , stort hål & grejer. Har inte så mycket att säga men.. ni kan få en bild att kolla på iallafall, pusshej ;)myyyskläder&a!

fixa sig..

Hej alihopa nu ska jag snart fixa mig. ni ser att jag har ny header de är bara en tillfällig,men a iallafall ska jag nog t stan sen för de finns inte så mycket att göra så vi hörs. jag bloggarmycket bättre senare jag lovar. Men iallafall igår gjorde jag och sanna ansiktsmask & badade hehe.. & kolladepå melodifestuvalen. Eric saade var väl bäst av dom alla finalisterna, men jag slänger ut bilder på oss&våra ansiktsmasker nu så ni har något att kolla på hihi. pusshej ;)GIRLS WANNA HAVE FUN

THE CITY, med brudsen &pöjksen

Hej alihopa! igår åkte jag t stan vid 3 tiden & träffade Natalie röcklinger&Rebecca strömgren, vi gjorde inte så mycket, sen träffade jag samantha,johanna,benny,alexander så jag va med dom sen. sen träffade vi vanja typ i 10 min . jag, samantha,benny, johanna & alexander gicktill något tak .vi gick upp 20 trappor för att komma upp till det första taket. senvardet en stege man skulle klättra upp för att komma längst upp såklart skulle vi testa.& alla vi tog bild där uppe. de va ju inte direkt skönt. ISKALLT!.senåktw vi hiss ner puuhhh för alla trappor . Sen drog vi ner till stan igen och skulle träffa sanna. sen typ 5 min efter fikadevi på cofféhouse. efter det drogjag och sanna till nogra ställen och shoppade, sen hem. Sen idag (lördag) så åktevi ner till stan och drack chai-latte& åt någon bakelse till på espresso house. sen drog vi hemmåt, nu är vi hemma så snart ska vi äta kebab talrik hihi. men jag bloggar mer sen pusshej:)